Start-turnjaar-2023-2024

START NIEUW TURNJAAR 2023 - 2024

Beste EWB lid en ouder,


Wij willen er een leerrijk, bruisend, doorlopend turnjaar van maken. We hopen dat u ook van de partij zal zijn!


Op vrijdag 1 september 2023 geven we het startsignaal voor een 'spetterend' turnjaar.


In september zijn jullie zeker welkom voor een proefles!


Wie vorig jaar van de partij was, weet in welke groep hij of zij kan starten, dit werd vermeld op de uitgereikte diploma’s.


Voor de afdelingen Tumbling, Demo, Acro en AGD kan een lid pas beginnen na een selectieproef.


De manier van inschrijven is ongewijzigd. Alle inschrijvingen verlopen uitsluitend elektronisch via het inschrijvingssysteem van de Turnfederatie GymFed. Kort samengevat verloopt de inschrijving als volgt:


  • Via de volgende knop kom je naar het inschrijvingssysteem waar de leden van vorig turnjaar kunnen inloggen met hun mailadres en paswoord (en eventueel een nieuw aanmaken), en waar nieuwe leden een log-in en paswoord kunnen instellen.  • Wanneer je inlogt zal je een lijst zien van alle gezinsleden die vorig turnjaar waren ingeschreven alsook een link om een volledig nieuw gezinslid in te schrijven.
  • Voor elk gezinslid doorloop je vier stappen. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van de inschrijving(en) en het te betalen inschrijvingsgeld.


OPGELET, jouw lidmaatschap voor het nieuwe turnjaar is pas geldig na het invullen en versturen (bevestigen) van het elektronisch formulier en het storten van het overeenstemmende bedrag.


Meer informatie over onze werking kan je terugvinden op onze website www.TurnkringEWB.be en facebookpagina.


Zie ook de knop op deze website onder de rubriek inschrijven, of druk op de link, voor extra informatie en ook de handleiding om in te schrijven.


Voor alle eventuele andere vragen over het nieuwe turnjaar kunt u steeds terecht per mail op info@turnkringewb.beNamens de trainers en het bestuur,

Turnkring EWB vzw

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________