Wedstrijdgroepen

WEDSTRIJDGROEPEN

Deze groepen nemen deel aan jaarlijks minimaal twee wedstrijden. Deelname aan deze groepen kan enkel na een selectieproef, afgenomen door de verantwoordelijke trainer. Wanneer er selectiedagen georganiseerd worden, worden deze data meegedeeld via mail of via ‘het nieuws’. Wanneer de wedstrijdroep minder dan 4u traint in de week wordt er verwacht dat deze gecombineerd wordt met een basisgroep.

Acro

Deze gemengde wedstrijdgroep traint 5u in de week. Deze groep is voor gymnasten die echte durvers zijn en ervan houden om salto’s te maken of te gooien. Ook leer je op elkaar klimmen en doe je heel leuke elementen in duo of in trio. Op wedstrijd is dit dan gecombineerd met een heel leuke dans. (vanaf geboortejaar 2016)

€385,00 voor een volledig seizoen (5u)

Demo

Kan je niet kiezen tussen dansen, acro, ritmiek en tumbling dan is deze groep volledig voor jou weggelegd. Samen met de andere leden (zowel jongens als meisjes) van deze groep maak je een heel mooie oefeningen die je een paar keer per jaar mag gaan voorstellen aan een jury. Dit is wel echt een groepsport, je kan je teamleden nooit zomaar in de steek laten!

(vanaf geboortejaar 2016)

€265,00 voor een volledig seizoen (3u)

AGD

Artistieke gymnastiek dames is een groep waarbij enkel meisjes kunnen deelnemen. Hierbij worden de vier toestellen beoefend namelijk barre, balk, grond en sprong. Ook bij deze wedstrijdgroep is durf heel belangrijk. Deze groep bieden we voor verschillende leeftijden aan.


AGD E: geboortejaar 2018 - 2017. Zij nemen niet deel aan wedstrijden maar bereiden zich wel voor op de jaren erna.

AGD D: geboortejaar 2016. Zij nemen niet deel aan wedstrijden maar bereiden zich wel voor op de jaren erna.

AGD C: geboortejaar 2015 - 2014. Zij nemen wel al deel aan wedstrijden. 

AGD B: geboortejaar 2013 - 2012. Zij nemen ook deel aan wedstrijden.

AGD A: geboortejaar 2011. Zij nemen ook deel aan wedstrijden.

AGD E: €205,00 voor een volledig seizoen (2u)

AGD D / C: €325,00 voor een volledig seizoen (4u)

AGD B / A: €355,00 voor een volledig seizoen (4,5u)

Tumbling

Hou je van rondatten, flikken en salto’s maken? Dan is tumbling zeker iets voor jou! In onze club worden deze oefeningen uitgevoerd op de airtrack en worden daarnaast ook oefeningen aangeleerd op de trampoline.


Tumbling C: geboortejaar 2018 - 2017. Zij nemen niet deel aan wedstrijden maar bereiden zich wel voor op de jaren erna.

Tumbling B: geboortejaar 2016 of ouder. Zij nemen deel aan wedstrijden.

Tumbling A: kinderen vanaf het geboortejaar 2014 die een rondat flik alleen kunnen springen mogen in deze groep aansluiten. Zij nemen ook deel aan wedstrijden.

Tumbling C: 175,00 voor een volledig seizoen (1,5u)

Tumbling B: €205,00 voor een volledig seizoen (2u)

Tumbling A: €205,00 voor een volledig seizoen (2u)